Difrax

Difrax is er al 50 jaar voor baby’s en hun ouders. De geschiedenis van Difrax begint in 1967, toen Dimphna en Frank van Eijkelenborg met hart en ziel een handelsonderneming in babyproducten startten. 

 

Betere babyproducten ontwikkelen


Sinds 1999 staat dochter Vivienne aan het roer van Difrax. Zij kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Als kleuter werkte Vivienne al mee in de zaak en poseerde ze als model voor een jurkje dat haar ouders hadden ontworpen.

Na haar studie bedrijfskunde was Vivienne niet van plan om Difrax over te nemen. Dat pakte echter anders uit toen ze besloot er ‘gewoon eens te gaan kijken’. Ze zag haar kans om nog betere baby producten te ontwikkelen èn kansen creëren in het buitenland. Ze werd gegrepen door de mogelijkheden binnen de babybranche en dat is zo gebleven.

 

Difrax Producten

Inmiddels heeft Difrax meer dan 150 producten ontwikkeld en het einde is nog niet in zicht. Telkens weer staan er innovatieve introducties op de planning. Ieder nieuw product gaat een ontwikkelingsproces door. In de mamavriendelijke Difrax borstkolf en de snelste flessenwarmer van de wereld zitten vele jaren van ontwikkeling, maar het resultaat mag er zijn. Difrax heeft er meerdere internationale prijzen op het gebied van innovatie en design mee gewonnen.

De productontwikkeling bij Difrax gaat altijd door. Als het om babyproducten gaat, is niets vanzelfsprekend, het kan altijd beter!Door slimme innovaties wordt het leven van ouders en hun baby elke dag een stukje gemakkelijker: Difrax Guarantees Happy Growth!

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »