Verzenden en retourneren

Verzenden:

Alle pakketten (zowel brievenbus als pakket) worden verzonden met PostNL.

Kidzhout verstuurt pakketten zo snel mogelijk na betaling (op werkdagen voor 16:00 uur besteld, binnen 1 werkdag verzonden met PostNL).

Is je bestelde artikel niet op voorraad? Dan houden we je op de hoogte via de mail.

 

Verzendkosten:

Voor bestellingen onder de € 80,- (binnen Nederland) bedragen de verzendkosten € 5,95. Bij bestellingen vanaf € 80,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Dit geldt alleen als de levering in Nederland plaatsvindt. Voor leveringen naar België en Duitsland wordt € 7,95 in rekening gebracht.

Wanneer u aangeeft dat u de bestelde artikelen zelf komt ophalen hoeft u natuurlijk geen verzendkosten te betalen.

 

Werkwijze PostNL
Eerste bezorging
Indien u niet aanwezig bent wanneer PostNL uw pakketje bezorgt dan wordt het pakket bij de buren afgegeven. U ontvangt een briefje in de bus waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wilt u niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Dan kunt u dit aangeven door tijdens het bestelproces bij opmerkingen 'alléén huisadres' te vermelden.  

Tweede bezorging
Als afgeven bij de buren niet lukt of wanneer u liever niet heeft dat de postbode het pakket bij de buren afgeeft, probeert PostNL op een later tijdstip een tweede bezorging. Wanneer aflevering van het pakket ook de tweede keer niet lukt, dan gaat het pakketje naar een postkantoor bij u in de buurt. U krijgt een briefje in de bus waarop staat welk postkantoor dit is. U kunt uw pakket dan binnen 3 weken op het Postkantoor afhalen.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, teruggestort. Enkel de kosten voor het retourneren van u thuis naar Kidzhout zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen voor een brievenbus pakket circa €3,50 en voor een groter pakket circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kidzhout geretourneerd worden.


Wilt u uw bestelling retour zenden?

-Stuur vooraf een e-mail naar info@kidzhout.nl en vermeld daarbij je ordernummer.

-Via de e-mail krijg je een retourformulier, die je kunt uitprinten en invullen. Deze stuur je mee met je bestelling.


Terugstorten orderbedrag

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits wij het product in goede orde retour hebben ontvangen. 

NB. Wanneer u een defect of verkeerd product van ons heeft ontvangen dan zijn de verzendkosten van het terugzenden voor rekening van Kidzhout.


Het retouradres is:

Kidzhout

Egd weg 2

9909 TG Spijk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »